Handig voor bedrijven

Erotische Glamour Shoots voor zakelijk gebruik.

Zoals jullie al weten is internet dé communicatiebron van tegenwoordig en is jullie website hét visitekaartje van jullie bedrijf.

Doordat ik zelf jaren lang in de erotische branche heb gewerkt weet ik hoe belangrijk het is dat de foto’s van de dames uitnodigend, mooi, sexy, fris, lustopwekkend en stijlvol zijn. Ik weet uit ervaring wat bezoekers verwachten en wat de dames willen.

 

Een nieuwe bezoeker op de site zal altijd als eerste bij ‘dames’ klikken. Hier krijgt hij of zij zijn eerste indruk. Vanuit daar heeft iedere dames waarvan hij het profiel van selecteert slechts een paar seconden de tijd om indruk op hem te maken en om hem ervan te overtuigen dat hij bij jullie langs moet komen en niet meer verder hoeft te zoeken… Daarom is het zo belangrijk om de juiste keuze te maken bij het kiezen van een fotograaf. Iemand die zijn of haar vak en deze branche goed kent…

 

Naast mijn specialisatie in erotisch/boudoir en glamour fotografie, werkervaring in de erotische branche heb ik ook een verleden als styliste. Hierdoor heb ik de nodige kennis opgebouwd om dames op een professionele wijze te kunnen begeleiden in het poseren en hun keuzes te maken in lingerie.

 

 

Wenselijk is dat ik mij in deze tijd volledig kan richten op de dame die op dat moment aan de beurt is voor de fotosessie en dat ze niet tussendoor word geroepen voor eventuele voorstel rondes of afspraken.

De dames kunnen bij mij zelf aangeven hoe herkenbaar of onherkenbaar ze op de foto willen. Het bedrijf ontvangt binnen (max) 7 dagen (afhankelijk van de drukte)  6 nabewerkte fotobestanden in hoge resolutie per dame en indien gewenst kan er een logo/watermerk gemaakt/geplaatst worden over de foto heen om eventuele misbruik tegen te gaan.

 

 

Ook ben ik bekend met het feit dat vele dames net zo snel kunnen komen als weer gaan. Als bedrijf wil je natuurlijk nieuwe dames snel promoten met mooie foto’s maar zo min mogelijk risico lopen op kosten . Mocht dit het geval zijn kun je mij hiervan op de hoogte stellen en bespreken we hiervoor een passende oplossing.

 

Dit alles zonder haast werk en met een garantie van mooie professionele, erotische en stijlvolle foto’s die (nieuwe) bezoekers aantrekken als uiteindelijke doel en resultaat!

 

 

Naar pagina contact

 

 

Naar pagina prijzen

 

 

Terug naar home