Prijzen

Welkom op mijn pagina ‘prijzen’

 

Alle prijzen zijn inc. btw , nabewerkingen foto’s (herkenbaar en/of onherkenbaar) ,

aanlevering via internet in hoge resolutie en reiskosten.

 

1 shoot = 1 dame = 6 naar wens nabewerkte fotobestanden

 

 

€175,- inc. btw op locatie één enkele shoot (één dame, 6 naar wens nabewerkte fotobestanden, veelal gekozen door zelfstandige dames)

 

 

€150,- p.p. inc. btw op locatie bij minimaal 2 shoots. (Veelal gekozen door bedrijven)

 

 

Ik ben bekend met het feit dat vele dames net zo snel kunnen komen als weer gaan. Als bedrijf wil je natuurlijk nieuwe dames snel promoten met mooie foto’s maar zo min mogelijk risico lopen op kosten . Mocht dit het geval zijn kun je mij hiervan op de hoogte stellen en bespreken we hiervoor een passende oplossing.

 

 

 

 

 

Wil je meer dan 6 naar wens nabewerkte foto’s achteraf ontvangen? Geen probleem. Zie hieronder de prijslijst (gebaseerd op één enkele shoot, dus 1 dame)

 

€225,- 8 naar wens nabewerkte foto’s

€275,- 10 naar wens nabewerkte foto’s

ect.

 

 

Heb je verdere vragen kun je altijd contact met mij opnemen.

 

Belangrijk;

 

Wanneer je een shoot bij mij boekt zorg er dan voor dat het bedrag op de dag zelf op mijn rekening staat (bedenk je je achteraf dat je meer foto’s wil, bespreek het met mij) of neem (genoeg!) contanten mee.

Ik heb geen pinapparaat bij me. Achteraf ontvang je via mail mijn factuur voor je eigen administratie.

 

 


Wegens enorme belangstelling kan ik op dit moment helaas geen nieuwe klanten aannemen om mijn huidige klanten goed van dienst te kunnen zijn.
Dit houdt in dat wanneer u nog niet door mij gefotografeerd bent en/of ik nog niet bij u op locatie ben geweest het niet mogelijk is om een afspraak te maken.
Zodra er weer ruimte is om nieuwe klanten in te plannen wordt dit vermeld op de website. U mag mij natuurlijk altijd even een mailtje sturen zodat ik u persoonlijk op de hoogte kan houden.
Mijn oprechte excuses hiervoor.